1 kvaliteetne tuunikalakonserv (tükid vees, 185 g)
3 sl kontsentreeritud tomatipastat
150 g Saare Smetana hapukoort
3 suurt muna
200 g riivitud juustu (nt Eesti juust)
2-4 sl hakitud siledalehist peterselli
1 väike hakitud sibul või 1 sl Meira röstitud sibulahelbeid
soola ja musta pipart
Nõruta tuunikalakonserv hoolega, siis suru kausi põhjas kahvliga katki. Lisa kõik ülejäänud ained, sega ühtlaseks.
Jaota segu hoolikalt võitatud muffinivormidesse* ning küpseta 165kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni omletid on pealt kuldsed ja kenasti läbi küpsenud.
Serveeri värske rohelise salatiga.
* Mina kasutan nende tegemiseks silikoonist muffinivormi.
Bouchons au thon retsept on mugandatud populaarsest USA toidublogist Orangette, mille autoriks on Molly Weizenberg.
Soovitan igal juhul proovida! Minu jaoks midagi uut ja väga suupärast!
Omletikesed olid tõsiselt mahlased. Kõik kiitsid. Sibula asemele panin küll paprikat, lisasin veel natuke fetat ja eilseid ahjulõhe tükke.. mm :P
Väga maitsvad ja mahlased omletikesed. Kalakonservi oli meil sisse panna vaid pool kogusest, aga ikkagi tulid välja suurepärased. Lisasin veel tükeldatud punast paprikat ja porrot. Meespoole palvel proovin järgmisel korral umbes 50 g võrra vähema juustuga. Veidi oli tegemist, et neid paberi küljest lahti saada, aga ei midagi ületamatut. Rohelise salatiga serveeritult olid omletid taldrikul nii ilusad, et oli lausa kahju kahvlit sisse lüüa... :D
Mina pakkusin ka neid sünnipäevalauale. Kõik sõid ja kiitsid, isegi tuunikala mittesööjad :)
Väga maitsvad, seda eriti järgmisel päeval, kui kõik maitsed on nö settinud. Küll aga paneksin järgmine kord veidi vähem tomatikontsentraati, sest selle maitse oli ehk veidi liiga tugev. Võibolla oli mul eriti kange produkt :)
Oi need on head. Sobisid kõigile. Isegi Mia sõi vapralt vaatamata pisiasjale, et seal sees oli nii juust kui tomatipasta.
Täitsa huvitavad. Kahjuks sain ainult 1 maitsta, kuid sellegipoolest võib ehk teinekordki valmistada.
need on tõeliselt mõnusad ja mahlased ampsud ning kõlbavad väga hästi süüa ka külmalt.
omletikuid söödi ja kiideti. teeme veel
Mulle ja abikaasale väga maitsesid, aga lapsed...nende suhtes olen käega löönud, neile ei maitse mitte miski.
Mahlased ja maitsvad.
Hapukoore asendasin majoneesiga, mis kõikide majoneesi sõprade õnneks siia ka imehästi sobis. Mulle maitsesid omletikesed pigem jahtununa. Juhul kui mu külmikus oleks Tabascot olnud, siis oleksin kindlasti mõned tilgad taignasse seganud. Omletikesed sobivad ideaalselt piknikukorvi ja hommikusöögilauale. Samuti tasuks proovida näiteks peekoni ja/või seentega varianti (tomatipasta jätaksin siis välja).
Väga head said!
Tere, kuidas te nad paberi küljest lahti saate? Ag amuidu väga maitsvad.
Küpseta ILMA PABERVORMITA otse silikoonist vm materjalist muffinivormides. Sest paberit ei saanud ma ka seekord isegi jahtunud peast ära :(
Mu uus hommikusöögilemmik! Tegin tavalises metallist muffipannis (12 tk), määrisin enne seest võiga ja ideaalselt tulid lahti. Ärge kasutage paberi omasid!
Väga mahlased ja maitsvad!
Need väikesed omletikud on meie pere lemmikud! :) Ausalt soovitan proovida. Külmalt on väga head.
Väga head! Tegin peolaulale ja need kadusid laualt esimestena. Sõid isegi need, kes muidu tuunikala(või üldse kala väga ei armasta). Jahtunult on veel paremad. Lihtsustasin retsepti ja ei lisanud tomatipastat kuna kasutasin tuunikalakonservi tomatikastmes.
Täna hommikul just tegin ja väga mõnusad mahlased ampsud :)
Oi, see on hea! Kas mingeid singi/peekoni - juustu variante ka on peres olevate tuunikalapelgurite tarvis?
Mina olen teinud tuunikalaga, aga kuna lastele see ei maitse, siis ühel teisel korral ei pannud tomatipastat ja tuunikala, vaid hoopis suitsukana. Maitses hea. Ma usun,et võid lihtsalt hakitud singitükke panna, sest riivjuust on siin nagunii koostisosa.
Panin 10 a poja jalkatrenni jõulupeole kaasa. Mitu lapsevanemat võtsid FB kaudu ühendust ja küsisid retsepti :D
Tuunikalaomletikesed
Väikesed tuunikalaomletikesed, mis on maitsvad nii soojalt kui ka külmalt. Seetõttu sobivad nad hästi ka piknikukorvi.