Halloumijuustuga täidetud paprikad

Soolane-kriuksuv halloumi-juust on põnev lisand ahjus küpsetatud paprikatele. Proovi näiteks Filos Halloumi juustu!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g FILOS halloumi juustu

1 sl õli

2 paprikat

1 tl vürtsköömneid

Valmistamine

Pese paprikad, poolita ning eemalda seemned. Aseta ahjuplaadile ning rösti 220kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni paprikad pehmenevad.

Loputa halloumi (see vähendab soolasust) ning lõika kuubikuteks.

Kuumuta pannil õli, lisa juustukuubikud ning maitsesta vürtsköömnetega. Prae pannil ümberringi.

Täida röstitud paprikapoolikud praetud halloumikuubikutega.

Serveeri nt põld-võõrkapsalehtedega.

LISA KOMMENTAAR

Kadri
postitatud 13.10.2008 20:36

Halloumijuust on juba aastaid olnud mu lemmik. Niisama praetult süües on see maitsev aga soolane. Antud kooslus-soolakas juust ja mage paprika on aga ülihea. Soovitan kõigile.

Nimetu
postitatud 03.06.2016 10:30

Mina olen enda halloumi viilutanud ja külma vee alla andnud olla natukene aega. Maitse sama hea, aga soola vähem! :)

Pellenovell
postitatud 21.11.2008 21:56

Nämm-nämm. Vürtsköömen oli nagu täpp i peal.

Hugo
postitatud 30.05.2017 22:24

Tegin ka selle täna...täitsa hea värk!

AndresR
postitatud 21.04.2021 17:58

peris hää