Värvikirev ja maitsev roog porganditest ja šampinjonidest, sobib lisandiks mitmesuguste roogade kõrvale või maitsva leivaga omaette eineks. Idee on Kalyn's Kitchen toidublogist.
Lõika porgandid paari cm pikkusteks juppideks, tõsta keskmise suurusega ahjuvormi ühekordse kihina. Nirista peale kuni 1 sl oliiviõli, maitsesta tüümiani, soola ja pipraga.
Küpseta 220kraadises ahjus umbes 15 minutit, kuni porgandid pehmenema hakkavad.
Lisa viilutatud või tükeldatud šampinjonid ning ülejäänud õli. Sega kergelt läbi ning küpseta veel 15 minutit.
Puista peale rohkelt värsket peterselli, vajadusel maitsesta veel soolaga.
Väga maitsev. Aga mul tahtsid porganind natuke kauem olla. Mulle meeldivad pehmed porgandid, selle ajaga oleks pisut krõmpsumad jäänud. Maitseasi. Kindlasti teen veel. Juba üksnes lõhna pärast :). Tüümiani lõhn on lummav.
Ahjus röstitud šampinjonid ja porgandid
Värvikirev ja maitsev roog porganditest ja šampinjonidest, sobib lisandiks mitmesuguste roogade kõrvale või maitsva leivaga omaette eineks. Idee on Kalyn's Kitchen toidublogist.