Klopi rõõsk koor suhkruga vahule. Lisa vanilliekstrakt ja kohupiim, sega õrnalt ühtlaseks.
Jaota magustoidupokaalidesse, kaunista marjadega ning hoia kuni serveerimiseni jahedas.
Lihtsates asjades peitub jõud! :D
Kui kisselli jaoks teen, kasutan vahukoort vähem, ehk siis panen 2 dl vahukoort 400 g (rasvatu tavalise) kohupiima hulka. Sisse murendan ka veel mandlilaaste.
Marjalisandiga kohupiimakreemi jaoks on aga siinne retsept ideaalne. Sobib hästi pakkuda ka külalistele.Oh kui hea!
Väga jube ei soovita teha!! Parem suhkurt vähem!!!
Pille
postitatud 15.02.2019 13:33
Peep, kui 200 g naturaalse kohupiima ja 200 ml vahukoore kohta 1 sl suhkrut liiast on, siis selles ei tasu retsepti süüdistada. Kui Sul oli magus kohupiimakreem (mis on niiehknii liiga magus) ja Sa sellele veel suhkrut lisasid, siis võib tõesti magus jääda.
Lihtne kohupiimakreem
Ilmselt üks levinumaid eesti magustoite - vähemalt meie leibkonnas :)