Kitsejuustuvaht

Suussulav kitsejuustuvaht suupistelauale.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

100 g pehmet (kodumaist) kitsejuustu

100 g maitsestamata toorjuustu

musta pipart

Serveerimiseks:

tumedat leiba

Kaunistuseks:

rukkilille õielehti või rosmariini

Valmistamine

Hõõru toasoe toorjuust ja kitsejuust ühtlaseks, maitsesta musta pipraga. 

Serveerimiseks lõika rukkileivast väikesed kettad. Tõsta igale leivale veidi kitsejuustukreemi või suru kitsejuustukreem leivaviiludele kondiitripressi abil.

Kaunista rukkilille õielehtedega (fotol) või nt rosmariiniga. 

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR