Tuunikala-nachod

Tex-Mex eelroog. 

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g maisikrõpse (nachos, corn chips)

2 sibulat

1 suur punane paprika

1 sl õli tuunikalakonsevist

2 õliga tuunikalakonservi

150 g riivitud emmentali ja mozzarella juustu

315 g purk juustudipikastet

Valmistamine

Koori ja viiluta sibulad, lõika paprika viiludeks.
Nõruta tuunikalakonservist veidi õli praepannile. Lisa sibulad ning prae klaasjaks.
Lisa paprikaviilud, prae paar minutit, kuni paprikaviilud pehmenevad.
Määri suur madal ahjuvorm võiga, kalla vormi põhja umbes 1/2 maisilaastudest. Jaota peale sibula-paprikasegu, tuunikala ja juustudipp. Vala peale ülejäänud maisilaastud.
Puista peale riivitud jusut.
Küpseta 200kraadise ahju keskosas umbes 10 minutit.
Serveeri värske salatiga.

Loe veel:

Soome K-Marketi retsept (Tulinen tonno-nachosvuoka)

LISA KOMMENTAAR