Kariibi kapsasalat

Coleslaw on Ameerikas populaarne kapsatoorsalat, siin veidi Kariibi-päraselt.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

100 g majoneesi

1 sl Worcesteri kastet

3-4 tilka Tabascot või Cayenne'i pipart

1 laimi mahl

1 väike punane tšillikaun

1 väike valge kapsas

4 porgandit

1 apteegitillimugul

1 kimp talisibulat

1 kimp murulauku

1 sl pruuni suhkrut

maitse järgi meresoola

Valmistamine

Valmista ette salatikomponendid. Eemalda tšillilt seemned, haki tšilli. Eemalda kapsalt juureosa, riivi kapsas peenelt. Koori porgandid, riivi jämedalt. Riivi apteegitill jämedalt. Haki talisibul ja murulauk. 

Sega majonees, Worcesteri kaste, laimimahl, Tabasco ja hakitud tšilli.

Sega suures kausis kapsas, porgand, apteegitill ja talisibul ning enamus murulaugust.

Sega kapsasegu tšillimajoneesiga. Maitsesta suhkru ja soolaga ning garneeri ülejäänud murulauguga.

Good Foodi retsept (Caribbean Coleslaw)

LISA KOMMENTAAR

Meringue
postitatud 22.08.2012 17:33

Tegin võrdluseks nii seda kui ka klassikalist Coleslaw'd. Ei suutnudki mehega otsustada, et kumb see siis parem on. Mõlemas olid ühtemoodi head, parajalt sarnased ent siiski veidi erinevad.