Parmesanipaneeringus sealihalõigud

Tavaline riivsaiapaneering on tehtud veidi põnevamaks parmesani lisamisega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 lõiku sealiha

25 g riivsaia või näkileiba

25 g riivitud parmesani

soola ja musta pipart

praadimiseks oliiviõli

Valmistamine

Aseta sealihalõigud kahe toidukiletüki vahele ja tao tainarulli või lihahaamriga õhemaks.

Sega riivsai, parmesan, sool ja pipar, suru sealihalõigud tugevasti puru sisse, nii et need oleksid ühtlaselt paneeringuga kaetud.

(Kui soovid, siis võid kasta lihalõigud eelnevalt lahtiklopitud munasse).

Prae oliiviõlis mõlemalt poolt kuldseks.

Rasvase sealiha kõrvale sobivad hästi nt salveimakaronid.

LISA KOMMENTAAR

Kärt
postitatud 26.04.2010 19:54

Saab maitsvad ja mahlased lihalõigud, sobivad ka rohelise salati kõrvale süüa.

Merr
postitatud 24.01.2011 15:42

Väga mõnusad, mahlakad lihalõigud tulid, meeldiv.

Akaatsia
postitatud 23.03.2013 15:50

Head ja mahlased said. Teinegi kord tegemisele.....