Tavaline riivsaiapaneering on tehtud veidi põnevamaks parmesani lisamisega.
4 lõiku sealiha
25 g riivsaia või näkileiba
25 g riivitud parmesani
soola ja musta pipart
praadimiseks oliiviõli
Aseta sealihalõigud kahe toidukiletüki vahele ja tao tainarulli või lihahaamriga õhemaks.
Sega riivsai, parmesan, sool ja pipar, suru sealihalõigud tugevasti puru sisse, nii et need oleksid ühtlaselt paneeringuga kaetud.
(Kui soovid, siis võid kasta lihalõigud eelnevalt lahtiklopitud munasse).
Prae oliiviõlis mõlemalt poolt kuldseks.
Rasvase sealiha kõrvale sobivad hästi nt salveimakaronid.
Saab maitsvad ja mahlased lihalõigud, sobivad ka rohelise salati kõrvale süüa.
Väga mõnusad, mahlakad lihalõigud tulid, meeldiv.
Head ja mahlased said. Teinegi kord tegemisele.....
Parmesanipaneeringus sealihalõigud
Tavaline riivsaiapaneering on tehtud veidi põnevamaks parmesani lisamisega.