Tilli-peedikanapeed

Mõnusad skandinaavialikud suupisted.

Kogus
24 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

100 g pehmet võid

2 sl hakitud värsket tilli

2 sl teralist sinepit

1 tk väiksem sidrun

4-6 tk õhukest viilu leiba

100 g keedetud peeti

värsket tilli

Valmistamine

Sega toasoe või, hakitud till, teraline sinep ja riivitud sidrunikoor ühtlaseks. Määri ühtlase kihina rukkileivaviiludele.

Lõika iga leivaviil 4 ühesuuruseks nelinurgaks või väiksemateks kolmnurkadeks või ketasteks.
Kuivata keedetud peet köögipaberiga, siis lõika õhukesteks viiludeks ja seejärel tikkudeks. Suru väike peedikuhi igale kanapeele ning aseta kanapeed serveerimiseni külmkappi.
Enne serveerimist kaunista tillioksakesega.

Retseptiidee pärit Briti ajakirjast Good Food Vegetarian Christmas, 2004

LISA KOMMENTAAR

Marju
postitatud 25.12.2012 19:03

Kõik maitsed sobisid imehästi. Suurepärane suupiste.