Leivakreem

Leivakreemi võib süüa nii kohe, kui leib veel krõbe on, või veidi aja pärast, kui leib on veidi pehmenenud.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

120 g riivleiba või riivitud tahket leiba

1 sl võid

0.5 dl + 1 sl suhkrut

0.25 tl kaneeli

2 dl 35% rõõska koort

Serveerimiseks:

1 dl hapukat moosi

Valmistamine

Pruunista riivitud leib pannil või ja 0.5 dl suhkruga. Maitsesta kaneeliga ning lase jahtuda.
Vahusta rõõsk koor 1 sl suhkruga, sega jahtunud leivapuruga.

Tõsta leivakreem magustoidupokaalidesse ning serveeri hapu moosiga (fotol ebaküdoonia-õunamoos).

LISA KOMMENTAAR