1,5 dl Kaarli talu rukkijahu
2,5 dl keeva vett
200 g pohli
0.5-0.75 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
Mõõda rukkijahu kaussi, sega juurde keev vesi. Lisa jäised pohlad, suhkur ja vanillsuhkur. Klopi elektrimikseriga kohevaks heledaks vahuks.
Soome K-Marketi retsept (Puolukka-ruisvaahto). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Mulle ja sõbrannale meeldis väga,mehele käis kah:)
Retsept, mis esmapilgul tekitab skepsist... Järgi proovides selgus aga, et tegu maailma kõige lihtsama ja kiirema ning ühtlasi ka soodsa ja maitsva magustoiduga! Pohlad olid otsas ja tegime vaarikatega - väga maitsev sai!
Väga maitsev vaht ja üllatuslikult väga kiiresti valmiv. Soovitan!
Meile väga meeldis. Olen kasutanud pohli kui ka jõhvikaid. Parim koos külma piimaga.
Tegin nii kuis siin kirjas, jäi kuidagi paks ja vahtu vähe :( aga hing ei andnud rahu ja täna taas katsetasin.1 dl rukkijahu,2dl kuumavett, segasin kiirelt ja jätsin jahtuma, enne mikserdamist lisasin külmavett(1dl umbes) ja marjad, suhkru tulemus oli seekord tõeliselt vahune :)
Väga ahvatlev! Sügavkülm ootab tühjendamist, ja hea meelega prooviks retsepti järele. Aga oskab keegi öelda, kas täistera rukkijahuga võiks ka õnne olla?
kaz, ma usun küll, et täistera töötab samuti!
Tegin täna täisterajahust, külmutatud pohladega, oli väga hea! :)
Järgi proovitud ja tõesti on suurepärane!
Mulle väga maitses! Meelde tuli lapsepõlv. Poleks osanud arvata, et nii lihtsalt saab ka vahtu valmistada, aga saab.
Super äge magustoit!
Kas veekogus sellise marja koguse kohta väike ei ole ?
Olen teinud väga hea.
Väga hea vaht
Pohla-rukkivaht
Serveeri kerge eine või järelroana.