Aroonia ja punapeedi toorsalat

Salat sobib kõikide külmade ja kuumade lihatoitude kõrvale.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit + maitsestumine
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g toorest peeti

100-150 g arooniaid

maitse järgi suhkrut

1 sl õli

ebaküdoonia- või sidrunimahla

Valmistamine

Riivi peet peeneks. Suru arooniad katki ja sega koos peediga hästi läbi. Lisa maitse järgi suhkrut ja õli ning veidi sidruni- ja ebaküdooniamahja.

Tõsta segu tunniks harilikku külmikusse ja kaunistada tervete arooniate või marineeritud arooniakobaratega.

Toivo Niibergi retseptiidee, pildistas Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 28.08.2015 13:15

Väga maitsev salat! Suhkrut ei lisanud, ei tundunud vajadust, salat oli isegi magus.

Tiina
postitatud 02.09.2019 18:31

Tõesti maitsev salat, aroonia on nii mõnus, aga mulle toores peet ikkagi nii hästi ei istu kui keedetud. Suhkrut polnud tõesti vajadust lisada.