Salat sobib kõikide külmade ja kuumade lihatoitude kõrvale.
300 g toorest peeti
100-150 g arooniaid
maitse järgi suhkrut
1 sl õli
ebaküdoonia- või sidrunimahla
Riivi peet peeneks. Suru arooniad katki ja sega koos peediga hästi läbi. Lisa maitse järgi suhkrut ja õli ning veidi sidruni- ja ebaküdooniamahja.
Tõsta segu tunniks harilikku külmikusse ja kaunistada tervete arooniate või marineeritud arooniakobaratega.
Toivo Niibergi retseptiidee, pildistas Martiina.
Väga maitsev salat! Suhkrut ei lisanud, ei tundunud vajadust, salat oli isegi magus.
Tõesti maitsev salat, aroonia on nii mõnus, aga mulle toores peet ikkagi nii hästi ei istu kui keedetud. Suhkrut polnud tõesti vajadust lisada.
Aroonia ja punapeedi toorsalat
Salat sobib kõikide külmade ja kuumade lihatoitude kõrvale.