Tavuk kebab

ehk kanašašlõkk Türgi moodi.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 kanafileed

1 väike purk konservitud ananassitükke

värskeid šampinjone

2 tükeldatud rohelist paprikat

Marinaad:

1 dl sojakastet

1 dl ananassimahla

0.5 dl oliiviõli

1 tl sinepipulbrit

1 sl pruuni suhkrut

2 tl ingveripulbrit

1 tl küüslaugusoola

0.25 tl jahvatatud musta pipart

Valmistamine

Sega marinaadained potis ning kuumuta pliidil viis minutit. Jahuta. 

Lõika kanafileed väikesteks tükkideks, kalla peale marinaad ning lase umbes tund aega maitsestuda. 

Lüki kanatükid koos aedviljadega varrastele. Grilli umbes 20 minutit.

  • Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta Tamari sojakastet.

Pildi tegi ÜLLEKAS.

LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 02.07.2010 15:53

Selliselt valmistatud kana oli väga maitsev, mõnus ja pehme. See retsept jääb kindlasti meie pere lemmikute hulka.