ehk kanašašlõkk Türgi moodi.
4 kanafileed
1 väike purk konservitud ananassitükke
värskeid šampinjone
2 tükeldatud rohelist paprikat
1 dl sojakastet
1 dl ananassimahla
0.5 dl oliiviõli
1 tl sinepipulbrit
1 sl pruuni suhkrut
2 tl ingveripulbrit
1 tl küüslaugusoola
0.25 tl jahvatatud musta pipart
Sega marinaadained potis ning kuumuta pliidil viis minutit. Jahuta.
Lõika kanafileed väikesteks tükkideks, kalla peale marinaad ning lase umbes tund aega maitsestuda.
Lüki kanatükid koos aedviljadega varrastele. Grilli umbes 20 minutit.
Pildi tegi ÜLLEKAS.
Selliselt valmistatud kana oli väga maitsev, mõnus ja pehme. See retsept jääb kindlasti meie pere lemmikute hulka.
Tavuk kebab
ehk kanašašlõkk Türgi moodi.