Läätsesupp sulatatud juustuga

Siin lisab läätsesupile tummisust sulatatud juust.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

3 sl õli

4 sl täisteranisujahu

8 dl vett

2 dl rohelisi läätsesid

1-2 aedviljapuljongikuubikut

200 g sulatatud juustu

peterselli

punast paprikat

Valmistamine

Kuumuta potis õli ja jahu. Lisa vesi ja sega ühtlaseks.
Lisa läätsed ja puljongikuubikud. Keeda paarkümmend minutit.
Lisa tükeldatud sulatatud juust. Kuumuta veel umbes 10 minutit.
Kaunista peterselli ja paprikaga.

Soome Marttajärjestö retsept (Linssi-juustokeitto). Juuresoleva foto saatis kasutaja ZOOZI.
LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 02.02.2009 19:34

Tegin rohelistest läätsedest. Maitses väga hea, tummine.

Zoozi
postitatud 01.01.2016 18:05

Pilt ka:

Hexy
postitatud 19.11.2015 17:20

Tõesti hea supp. Ma küll pisut imestasin, et nii palju jahu vaja panna, aga kõik klappis kenasti.

Hexy
postitatud 01.01.2016 18:07

Pilt ka: