Ras el hanout

Tuntud Maroko maitseainesegu

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 tl jahvatatud vürtsköömneid

1 tl ingveripulbrit

1 tl soola

0.75 tl jahvatatud musta pipart

0.5 tl jahvatatud kaneeli

0.5 tl jahvatatud koriandriseemneid

0.5 tl Cayenne'i pipart

0.5 tl jahvatatud vürtspipart

0.25 tl jahvatatud nelki

Valmistamine

Sega väikeses kausis kõik ained ühtlaseks.

Ras el hanout säilib kinnises karbis toatemperatuuril kuu aega.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 29.09.2012 09:49

see on väga hea maitseaine segu lihale, olen seda tihti teinud