Karamelli-ingverikana

Vietnami-hõnguline kanaroog, mis maitseb hästi koos riisiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 sl maapähkliõli

1 hakitud šalottsibul

2 suurt küüslauguküünt

1 roheline tšillikaun

väike jupp kooritud ja riivitud ingverijuurt

500 g ribadeks lõigatud kanafileed

1-1.5 dl siirupit

4 sl kanapuljongit

2 sl vietnami kalakastet

2 talisibulat või rohelise sibula vart

kimp värsket koriandrit

Serveerimiseks:

riisi

Valmistamine

Kuumuta wokis õli. Lisa hakitud sibul, tšilli, ingver ning prae pidevalt segades umbes minuti jagu.

Lisa kanafileeribad, alanda kuumust ning prae pidevalt segades, kuni kanaribad on kergelt pruunistunud.

Lisa siirup, kanaleem ja kalakaste. Sega hoolega. Alanda kuumust ning hauta umbes 10 minutit.

Kaunista hakitud talisibula ja koriandriga. Serveeri riisiga.

Loe veel:

Retsept on Soome ajakirjast Apu (9.6.2004, Karamelli-inkiväärikana). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 21.02.2011 18:56

Väga maitsev!