Pestoga täidetud kirsstomatid

Pestoga täidetud kirsstomatid sobivad tervitusnapsu või glögi kõrvale või niisama suupistelauale.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

karbitäis kirsstomateid

1 dl pestot

1 dl riivleiba või riivitud tahket leiba

Valmistamine

Sega pesto ja rukkileivapuru. Lase veidi tõmmata.

Lõika kirsstomatitelt "kaas" pealt ning uurista tomatid väikese lusikaga seest tühjaks. Soovi korral lisa tomati viljaliha pesto-leivasegule.

Täida tomatid saadud seguga ning tõsta "kaas" uuesti peale.

Retsept on MTV3 saatest Makuja (Pestolla täytetyt minitomaatit).

LISA KOMMENTAAR

Köögikatake
postitatud 09.04.2010 21:57

Täitsin basiilikupestoga ja enda tehtud rukkileivaga. Kogu suupistelaua hitt, mis kadus laualt imelise kiirusega.