Pestoga täidetud kirsstomatid sobivad tervitusnapsu või glögi kõrvale või niisama suupistelauale.
karbitäis kirsstomateid
1 dl pestot
1 dl riivleiba või riivitud tahket leiba
Sega pesto ja rukkileivapuru. Lase veidi tõmmata.
Lõika kirsstomatitelt "kaas" pealt ning uurista tomatid väikese lusikaga seest tühjaks. Soovi korral lisa tomati viljaliha pesto-leivasegule.
Täida tomatid saadud seguga ning tõsta "kaas" uuesti peale. Retsept on MTV3 saatest Makuja (Pestolla täytetyt minitomaatit).
Täitsin basiilikupestoga ja enda tehtud rukkileivaga. Kogu suupistelaua hitt, mis kadus laualt imelise kiirusega.
Pestoga täidetud kirsstomatid
Pestoga täidetud kirsstomatid sobivad tervitusnapsu või glögi kõrvale või niisama suupistelauale.