Grillitud ananass vanillikreemiga

Lihtne viis ananassi serveerimiseks suvistel grillipidudel.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 küps ananass

2 sl suhkrut

0.5-1 apelsini pressitud mahl

Vanillikreem:

2.5 dl 35% rõõska koort või crème fraîche'i

2 sl tuhksuhkrut

0.5 vanillikauna seemned

Valmistamine

Lõika ananassilt pealt ja alt viil ära ning koori seejärel ananass.

Lõika kooritud ananass paksudeks viiludeks ning grilli keskmisel kuumusel 4 minutit mõlemalt poolt. 

Puista seejärel mõlemale poolele suhkrut ning grilli veel minut aega, kuni suhkur karamelliseerub. Tilguta peale apelsinimahla. 

Tõsta taldrikule ning kaunista vanillikreemiga.

Idee rootslaste Arla-lehelt, pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 03.05.2016 19:11

Maitsev suvine roog!

Kaare
postitatud 04.05.2016 16:41

Minu lemmik! Suhkrust tekib mõnus kleepuv kiht ananassi peale.

Hexy
postitatud 21.05.2016 11:02

Mina tegin kreemi toorjuustust ja kreeka jogurtist,lisasin natuke suhkrut ja vaniljesuhkrut. Väga maitsev oli.