Lihtne viis ananassi serveerimiseks suvistel grillipidudel.
1 küps ananass
2 sl suhkrut
0.5-1 apelsini pressitud mahl
2.5 dl 35% rõõska koort või crème fraîche'i
2 sl tuhksuhkrut
0.5 vanillikauna seemned
Lõika ananassilt pealt ja alt viil ära ning koori seejärel ananass.
Lõika kooritud ananass paksudeks viiludeks ning grilli keskmisel kuumusel 4 minutit mõlemalt poolt.
Puista seejärel mõlemale poolele suhkrut ning grilli veel minut aega, kuni suhkur karamelliseerub. Tilguta peale apelsinimahla.
Tõsta taldrikule ning kaunista vanillikreemiga.
Idee rootslaste Arla-lehelt, pildi tegi Kaare.
Maitsev suvine roog!
Minu lemmik! Suhkrust tekib mõnus kleepuv kiht ananassi peale.
Mina tegin kreemi toorjuustust ja kreeka jogurtist,lisasin natuke suhkrut ja vaniljesuhkrut. Väga maitsev oli.
Grillitud ananass vanillikreemiga
Lihtne viis ananassi serveerimiseks suvistel grillipidudel.