Apelsinisalat punase sibulaga

Maitsev, lihtne, värskendav ja väga efektse välimusega salat - eriti siis, kui kasutada punaseid apelsine. Sobib veeganitele ja maitseb ka lihasööjatele :)

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2-3 suurt mahlast tavalist või veriapelsini

1 punane sibul

1 tl suhkrut

tilk veiniäädikat

tilk õli

roseepipart

Valmistamine

Koori ja viiluta apelsinid, aseta vaagnale.

Puista peale peenestatud punasibul. 

Nirista peale äädikat ja õli. Maitsesta soovi korral tibakese suhkruga ning kaunista roseepipraga.

Pildid tegid Juta Kübarsepp ja Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

hille
postitatud 22.05.2008 14:11

mulle meeldivad lihtsalt valmivad toidukesed. Uudsus ka oluline moment - ja kui see kokku annab laheda, söödava tulemus, siis!!! Õige valik igas mõttes kerget vahepala otsiajtele.

Ilse
postitatud 10.05.2016 15:25

Väga mõnus salat! Kindlasti teeme veel :)