Suitsulõhekreem

Suitsulõhest või -forellist tehtud tugevamaitseline pasteet-määre sobib nii dipikastmeks, rukkinööpide täiteks kui ka võileivakatteks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

125 g kuumsuitsutatud forelli või lõhet

50 g maitsestamata Philadelphia toorjuustu

1 sl riivitud mädarõigast

2 sl sidrunimahla

0.25 tl Cayenne'i pipart

2 sl oliiviõli

Valmistamine

Pane kõik ained köögikombaini/kannmikserisse ja püreesta ühtlaseks. Kontrolli maitset - vajadusel lisa veel mädarõigast või sidrunimahla. 

Hoia serveerimiseni jahedas. 

LISA KOMMENTAAR

Joogisoovitus

Sherwood Dry Apple

Kuiv õunasiider
Kangus: 4,5%

 Sherwood Dry Apple on parimate Inglise traditsioonide järgi valmistatud õunasiider, mis on ühtaegu kuiv ja mõnusalt hapukas.
Teiste õunasiidritega võrreldes on see jook vähem magus ning mõeldud eelkõige neile siidrinautijaile, kes eelistavad kuiva ja värsket maitseelamust.
 
Sherwood – inglise hingega siider.

Tootja: A le Coq