Lihtne 'salsa cruda à la Grecqu,' mille õnnestumiseks tuleb kasutada isekasvatatud küpseid tomateid :)
1 kg küpset tomatit
2.5 dl hakitud talisibulat (ainult valge ja heleroheline osa)
200 g fetajuustu
6 sl hakitud värsket peterselli
hakitud värsket tilli
4 sl külmpressitud oliiviõli
350 g penne makarone
soola ja musta pipart
Koori tomatid, poolita, eemalda seemned ja lõika viljaliha kuubikuteks. Sega esimesed 6 retseptis loetletud komponenti suures kausis.
Keeda makaronid suures potis al dente. Nõruta ja lisa tomatisegule. Sega, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe.
Retsept on USA ajakirjast Bon Appétit (August 2002, Greek-style penne with fresh tomatoes, feta, and dill). Pildi tegi KOOGI KATA.
Väga lihtne ja maitsev. Tegin kogusest poole ja sellest piisas ilusasti kolmele õhtusöögiks.
Makaronid tomatite, feta ja tilliga
Lihtne 'salsa cruda à la Grecqu,' mille õnnestumiseks tuleb kasutada isekasvatatud küpseid tomateid :)