Vietnami veiselihasupp spinatiga

Lihtne ja kerge supp Vietnamist.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

450 g spinatilehti

175 g taist veisefileed

Marinaad:

2 õhukeselt viilutatud šalottsibulat

2 sl peenestatud küüslauku

1 sl kalakastet

musta pipart

Supi jaoks:

2 sl kalakastet

1.2 l kanapuljongit

1 sl sidrunimahla

1 tl suhkrut

1 hakitud väike punane tšilli

Valmistamine

Kuumuta suures potis soolaga maitsestatud vesi keemiseni. Blanšeeri spinatilehti paar sekundit, siis nõruta hoolega ja pane külma vette, et vältida spinatite järelküpsemist. Suru kuivaks.

Lõika veiseliha 5 mm laiusteks õhukesteks viiludeks. Sega veisefileeribad sibula, küüslaugu ja 1 sl kalakastmega. Maitsesta pipraga ning pane kõrvale.

Vahetult enne söömist kuumuta kanapuljong keemiseni, lisa ülejäänud kalakaste, sidrunimahl, suhkur ja tšilli.

Lisa blanšeeritud spinat ja veiseliharibad koos marinaadiga. Kuumuta supp keemiseni, maitsesta uuesti musta pipraga ning serveeri kohe.

Ken Homi retsept (Vietnamese Beef and Spinach Soup)

LISA KOMMENTAAR