Valge šokolaadi trühvlid

Valge šokolaadi trühvlitele annab mõnusa (jõulu)meki kardemeon.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

300 g tükkideks murtud kvaliteetset valget šokolaadi

4-5 sl 35% rõõska koort

1 tl Meira purustatud kardemoni

näpuotsaga meresoolahelbeid

Veeretamiseks:

tuhksuhkrut või pärlsuhkrut vm

Valmistamine

Sulata šokolaad ettevaatlikult mikroahjus või vesivanni kohal, sega juurde kuumutatud rõõsk koor, kardemon ja meresoolahelbed. Sega ühtlaseks, siis lase mõned tunnid külmkapis taheneda. 

Veereta šokolaadisegust väikesed pallikesed ja veereta neid nt kookoshelvestes, tuhksuhkrus, hakitud pähklites või värvilises pärlsuhkrus.

Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 25.11.2016 13:14

Mulle väga meeldisid! Soola peab kindlasti panema, see teeb mõnusaks. Lapsed mõtlesid, et see on valge piparkoogitainas ja sõid isuga :)</br> Oleneb muidugi suurusest, aga mina sain 16 trühvlit.