Lõika ciabatta'st ristkülikukujulised tükid ja rösti kuldpruuniks.
Koori õun, lõika 5 mm kuubikuteks. Sulata potis või ja pruun suhkur, maitsesta kardemoniga. Sega vähehaaval juurde õunamahl ja riivitud sidrunikoor. Kuumuta segades, kuni moodustub ühtlane siirup. Siis lisa õunakuubikud ja kuumuta klaasjaks ja kuldselt karamelliseks.
Vahusta pardimaksapasteet rõõsa koore ja konjakiga õhuliseks, maitsesta pipraga.
Tõsta röstitud ciabatta-viiludele pardimaksakreemi, kaunista õunakuubikutega.
Retsept on mugandatud Imre Kose raamatust "Naudingute kunst" (2012). Imre raamatus oli kaunistuseks kasutatud pekanipähkleid.
Pardimaksasuupisted
Hõrk eelroog Imre Kose retseptivaramust.