Lõhedipp

Siin tuleks kasutada õhulist toorjuustu, mitte väga "rasket" toorjuustu. Kui juustudipp liiga soolane tundub, siis serveeri seda maitsestamata krõpsudega.

Kogus
7.5 dl
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

450 g õhulist toorjuustu

3 sl täispiima

100-125 g viilutatud külmsuitsulõhet

2 sl hakitud värsket murulauku

50 g kergelt soolatud lõhemarja

Valmistamine

Sega spaatliga toorjuust ja piim kausis ühtlaseks. Lisa hakitud suitsulõhe ja 1 sl murulauku. Maitsesta pipraga, sega õrnalt juurde lõhemari. Lase enne serveerimist kaetult külmkapis maitsestuda.

Vahetult enne serveerimist puista dipile ülejäänud murulauk.

Retsept on Epicurious.com lehelt (Double salmon dip)

LISA KOMMENTAAR

Jevgenia
postitatud 11.11.2005 12:41

Väga hea eelroog igasugustele pidudele. Eriti juustupulkadega maitsev.