Lillkapsas poola moodi

Ehk siis võis praetud riivsaiaga serveeritud lillkapsas.

Kogus
kolmele kuni neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 lillkapsas

vett

soola

3 muna

3 sl hakitud peterselli

3-4 sl võid

3-4 sl riivsaia

Valmistamine

Keeda lillkapsas soolaga maitsestatud vees peaaegu küpseks, kurna vesi.

Keeda munad kõvaks ja suru kahvliga katki.

Tõsta lillkapsas vaagnale, puista peale petersell ja hakitud muna. 

Pruunista pannil või, lisa riivsai, sega ning vala kuum segu lillkapsale.

Serveeri värske salatiga.

Pildi tegi TULLIA.

LISA KOMMENTAAR

Tullia
postitatud 25.07.2010 15:39

Tore vaheldus lihtsalt vüiga valmistatud lillkapsale.