Grillitud arbuus laimi-piparmündisuhkruga

Mõnus dessert suvisele aiapeole!

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

arbuusi

laimi

Maitsesuhkur:

2 sl suhkrut

1 laimi peenelt riivitud koor

1 sl peenelt hakitud piparmünti

Valmistamine

Alusta maitsesuhkru valmistamisest: Haki piparmündilehed peeneks, aseta uhmrisse. Riivi juurde laimikoor. Lisa suhkur ning uhmerda kõik ühtlaseks.

Lõika arbuus u 2 cm paksusteks viiludeks ning need omakorda neljaks sektoriks. Aseta arbuusiviilud kuumale grillile ning grilli mõlemalt poolt kaks minutit. Tõsta arbuusisektorid vaagnale, piserda üle laimimahlaga ning raputa peale laimi-piparmündisuhkur.

Serveeri kohe.

Loe veel:

Retseptiidee: Martiina ja Kaare, foto Kaare

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 03.05.2016 19:21

Ei oleks arvanud, et taoline mahlane puuvili grillilt läbi käies hea jääb. Aga no näed :) Laimi-arbuusi kooslus meeldib mulle väga!

Kaare
postitatud 04.05.2016 16:42

Kindlasti ei tohi liiga kauaks grillile jätta, muidu maitseb nagu kõrvits :D Laimi-mündisuhkur on superhea, seda tasub teiste magustoitude juures ka kindlasti kasutada!

Eva-Marie
postitatud 23.06.2016 10:43

See arbuus - uskumatu! Ei tuleks ise selle pealegi ning see nüanss on tõesti huvitav.