Pasteedipallikesed

Klassikaline pasteedisuupiste - tõeline retroamps pühadelauale!

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

200 g maksapasteeti

Veeretamiseks:

röstitud hakitud mandleid

hakitud (kuivatatud) tilli

riivitud parmesani või muud juustu

paprikapulbrit

röstitud seesamiseemneid

peenestatud piparkooke

Valmistamine

Vooli pasteet märgade käte vahel kuulikesteks ja veereta kas röstitud mandlipurus, hakitud (kuivatatud) tillis, paprikas, seesamiseemnetes, piparkoogipurus või riivitud juustus.

Nipid ja soovitused:

  • Juustuks sobib mõni kõvem juust, nt parmesan, Västerbottensost, Valio Forte vms.
  • Veeretamiseks vali meelepärane ja toitumisrežiimiga sobiv kate. 

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Sigrid Kaarlõp
postitatud 06.12.2015 20:24

Tundub väga huvitav!

Kaja Treumuth
postitatud 06.12.2015 20:59

Mina veeretan riivleiva ja riivsaia purus ja mooniseemnetes.

Maret Kollin
postitatud 06.12.2015 22:16

Olen veeretanud kuivatatud jõhvikapurus.

Rita Masing
postitatud 07.12.2015 09:25

Piparkoogipuru tundub põnev, peab järgi proovima. Siiani olen veeretanud riivjuustus ja maitserohelise purus.

Pille
postitatud 27.02.2018 10:38

Toredad ja lihtsad suupisted!