Kalamarjasüdamed

Armsad kalamarjasuupisted. 

Kogus
21 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

7 kandilist viilu täisterarukkileiba (u 500 g)

1 dl 35% rõõska koort

120 g paksemat hapukoort

1 väike sibul (u 30 g)

1 sl sidrunimahla

hakitud tilli

musta pipart

150 g soolatud vikerforellikalamarja

Kaunistuseks:

soolatud vikerforellimarja

tilli ja musta pipart

Valmistamine

Nõruta soolatud kalamari kohvifiltris.

Vahusta rõõsk koor ja peenesta sibul hoolega. Sega vahukoore hulka hapukoor, sibul, sidrunimahl, till, pipar ja kalamari. Pane veidikeseks külmkappi tahenema.

Nõruta kaunistuseks mõeldud kalamari samuti kohvifiltris.

Võta igast leivast väikese südamekujulise piparkoogivormiga 3 südant, nii et kokku saad 21 südant. Määri kalamarja-kooresegu leivasüdametele. Kaunista kalamarjatupsude, tilli ja pipraga.

Hoia serveerimiseni külmkapis.

Loe veel:

Soome Pirkka-retsept (Mätisydämet)

LISA KOMMENTAAR

Pellenovelle
postitatud 14.02.2016 22:55

Super! Ja kolmeaastane sõi, nagu heas Vene romaanis, supilusikaga