Koori punased sibulad ja lõika pikuti neljaks lohuks (väiksemad lõika kolmeks). Eralda sibulakihid. Pane iga sööja jaoks 2-3 suuremat ja ilusamat sibulapaati kõrvale, haki ülejäänud sibul peeneks.
Tõsta igale sibulapaadile lusikatäis hapukoort, siis hakitud sibulat ja kalamarja. Kaunista tilli ja musta pipraga.
Soovi korral paku kõrvale paku rukkileiba või aseta sibulapaadid võitatud leivaviilule.
Retsept mugandatud soomlaste K-Market veebilehelt (Mätiä sipulin sylissä). Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Visuaalselt ilus, aga ka kõige mahedam sibul sellises koguses tapab kalamarja maitse nii, et suutäis tundub nagu sibul soolaka ja maitsva hapukoorega, mis pole muidugi kah halb. Olen neid teinud, aga pool kasutatavast kalamarjast olen alati jätnud röstsaial söömiseks.
Sibulapaadid kalamarjaga
Hakitud toores sibul on klassikaline kalamarja kaaslane - siin on need kaks ühendatud lihtsas ja efektses suupistes. Fotol on kasutatud lõhemarja.