Singirullid toorjuustu ja paprikaga.

Serveeri kreekerküpsistel suupistena, joogiks sobib talvisel ajal kasvõi glögi.

Kogus
18-20 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

150 g Saare toorjuustu

200-250 g viilutatud (kandilist) kanasinki või keedusinki

erivärvilist paprikat

soolaseid küpsiseid või kuivik- ehk näkileiba

Valmistamine

Aseta lauale tükk toidukilet. Laota singiviilud toidukilele, nii et servad kergelt kohakuti on.

Hõõru toorjuust pehmeks, määri õhukese kihina singiviiludele. Lõika paprika õhukesteks viiludeks ja laota juustule. Keera kõik toidukile abil tugevasti rulli ja pane paariks tunniks külmkappi.

Eemalda toidukile ja lõika rull viiludeks. Serveeri soolastel kreekeritel. 

  • Idee on mugandatud soomlaste ajakirjast Elanto-lehti 11/2001 (Broileria rullalla)
LISA KOMMENTAAR

Triin28
postitatud 28.05.2013 11:53

Väga huvitav, lihtne ja maitsev suupiste. Külalised kiitsid.

Pille
postitatud 28.02.2016 16:26

Meile ka täitsa meeldis. Toorjuustuks oli Saare röstsibula oma ja "singiks" paprikalõige, kuna poes muud kandilist ei olnud. Teeme kindlasti teinekordki!

Kristina
postitatud 28.02.2016 19:41

Kindlasti proovin :) Tunduvad väga head :)