Külm hapukoorekaste

Serveeri kalapulkade ja keedukartulite juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 dl hapukoort

1 tl suhkrut

1 tl ürdisoola

1 tl sinepit

1 sl apelsinimahla või sidrunimahla

hakitud värsket tilli

Valmistamine

Sega kõik ained omavahel. Lase kastmel umbes 10 minutit külmkapis tõmmata.

Soomlaste Marttajärjestö retsept (Koululaisten suosikkeja: Kermaviilikastike). Pildi tegi Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Aniitram
postitatud 14.06.2010 18:58

Sai väga mõnus. Hea kaste kartulite kõrvale.

Joonas Kolostov
postitatud 10.05.2014 18:04

Kaunis hea oli! Kastsin sellega riisi üle :D

Martiina
postitatud 15.10.2015 19:46

Panin vähem suhkrut, ei armasta nii magusat.