250 g fusilli, penne, casareccie, eliche vm makarone
1 väike punane sibul õhukeste viiludena
2 viilutatud paprikat (1 roheline, 1 punane)
20 kivideta musta oliivi
1 sl kappareid
0.5 pikka kurki viiludena
6 kuhjaga sl majoneesi
3 sl sidrunimahla
200 g nõrutatud tuunikalakonservi
Keeda makaronid vastavalt juhendile. Nõruta, jahuta jooksva külma vee all ja nõruta kuivaks. Pane serveerimiskaussi.
Lisa sibulad, paprikad, oliivid, kapparid ja kurk.
Sega majonees ja sidrunimahl ning lisa koos tuunikalaga salatile.
Retsept ilmus ajakirjas BBC Good Food (July 1999). Vaata ka Pret A Manger'i tuunikalavõileiva retsepti.
Pret A Mangeri tuunikala-makaronisalat
Pret A Manger on kiirsöögikett Suurbritannias, mis spetsialiseerub erinevatele võileibadele ja salatitele.