Grillitud puuviljavardad

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 tk kuhjaga tl pruuni suhkrut

purustatud musta pipart

4 sl apelsinimahla

4 tk küpseid virsikuid

4 tk küpseid aprikoose

4 tk küpseid viigimarju

8 puuvarrast

Serveerimiseks:

kreeka jogurtit

Valmistamine

Lõika virsikud, aprikoosid ja viigimarjad neljaks.
Sega suhkur ja pipar apelsinimahlaga, sega juurde puuviljad.
Lükka puuviljad varraste otsa ja grilli mõõdukal kuumusel kuni puuviljatükkide servad on krõbedad.
Serveeri kreeka jogurtiga.

NB! Leota puuvardaid enne paar tundi vees, siis ei kõrbe nad süte kohal nii kergest ära.

Retsept ilmus briti ajakirjast Observer Food Magazine (19.7.2003, Sweet Kebabs)
LISA KOMMENTAAR