Pese ja kuivata maguskartulid. Aseta ahjuplaadile ning küpseta 180-kraadises ahjus umbes 1 tund ja 20 minutit, kuni maguskartulid on täiesti pehmed.
Võta ahjust välja, lase veidi jahtuda. Siis lõika bataadd pooleks ning uurista pehme sisu kaussi. Sega juurde suhkur, kergelt lahti klopitud munad, apelsinimahl, sulatatud või, vanilliekstrakt ja sool. Sega läbi ning tõsta 20x20 cm ahjuvormi.
Katte jaoks sega väikeses kausis või, suhkur ja pekanipähklid. Laota segu ühtlase kihina maguskartulisegule.
Pane 180-kraadisesse ahju ja küpseta umbes 30 minutit, kuni pähklid on kuldsed ja vormiroog mõnusalt puhevil.
Amanda Hesseri maguskartulivorm
Amanda Hesser (s. 1971) on tuntud USA toidukirjutaja ja ettevõtja ning siin on tema kuulus maguskartulivorm.