Pane rosinad vähese sooja veega likku.
Valmista ette arooniad: puhasta küpsed arooniad viljavartest, keeda neid 3-5 minutit ja jahuta seejärel külma jooksva vee all. Enne salatisse lisamist tambi marjad kausis puunuiaga kergelt läbi nii, et vaid osa marju puruneks.
Lõika punane sibul õhukesteks ratasteks. Aseta sibulaviilud kaussi, pressi kergelt puunuiaga ja vala peale niipalju veiniäädikat, et sibulad oleksid kaetud.
Lase tund aega seista, siis nõruta, sega juurde arooniad, rosinad ja õli. Maitsesta soola ja suhkruga.
Hmh - panin sinu rõõmuks viite ka algretseptile (klõpsa viitel Rohu moodi mari), seal on täpselt nii kirjas :) Ehk siis lahjemat sorti (u 3%) punase veini äädikat on vaja ja seda nii palju, et kataks kaussi pandud sibularattad.
Aroonia ja punase mugulsibula toorsalat
Võib pakkuda grillitud lihatoitude ja šašlõki kõrvale.