Itaalia grissini kõrsikud Prosciutto singiga

Need suupisted võid kuni 2 tundi varem valmis teha (kata siis valmis grissini toidukilega ning hoia jahedas).

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

toasooja võid

12 peenikest 25-30 cm pikkust grissini kõrsikut

0.75 dl värskelt riivitud parmesani

14 viilu Parma sinki (Prosciutto di Parma/Prosciutto crudo)

2 suurt peotäit rukolat e. põld-võõrkapsast

Valmistamine

Määri osaliselt grissini kõrsikutele pehmet võid (nii umbes 10 cm ühest otsast). Veereta võist grissiniotsa kergelt riivitud parmesanis.

Aseta lauale prosciutto singiviil ja sellele umbes 3 rukolalehte. Aseta riivjuustune kõrsikuots rukolalehtedele ja keera sink ümber kõrsiku rulli.

Tee nii ka ülejäänud kõrsikutega. Serveeri pika pokaali sees.

Retsept on pärit USA ajakirjast Bon Appétit (veebruar 2003, Grissini with prosciutto). Pildi tegi KÖÖGIKATAKE.

LISA KOMMENTAAR

Köögikatake
postitatud 09.04.2010 21:55

Mõnusad suupisted ja lihtne teha. Kasutasin suitsupeekonit.