Need suupisted võid kuni 2 tundi varem valmis teha (kata siis valmis grissini toidukilega ning hoia jahedas).
toasooja võid
12 peenikest 25-30 cm pikkust grissini kõrsikut
0.75 dl värskelt riivitud parmesani
14 viilu Parma sinki (Prosciutto di Parma/Prosciutto crudo)
2 suurt peotäit rukolat e. põld-võõrkapsast
Määri osaliselt grissini kõrsikutele pehmet võid (nii umbes 10 cm ühest otsast). Veereta võist grissiniotsa kergelt riivitud parmesanis.
Aseta lauale prosciutto singiviil ja sellele umbes 3 rukolalehte. Aseta riivjuustune kõrsikuots rukolalehtedele ja keera sink ümber kõrsiku rulli.
Tee nii ka ülejäänud kõrsikutega. Serveeri pika pokaali sees. Retsept on pärit USA ajakirjast Bon Appétit (veebruar 2003, Grissini with prosciutto). Pildi tegi KÖÖGIKATAKE.
Mõnusad suupisted ja lihtne teha. Kasutasin suitsupeekonit.
Itaalia grissini kõrsikud Prosciutto singiga
Need suupisted võid kuni 2 tundi varem valmis teha (kata siis valmis grissini toidukilega ning hoia jahedas).