Juustuleivad musta torbikseenega

Lihtne, ent mõnus metsagurmee.

Kogus
kahele kuni neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

täisterasepikut või nisuleiba (ciabatta)

100 g musti torbikseeni (u 5 dl)

150 g riivitud juustu (nt Gouda)

100 g maitsestamata jogurtit või hapukoort

praadimiseks võid

Valmistamine

Prae seened võiga läbi. Riivi juust jämeda riiviga ja sega u 2 sl jogurtiga, siis lisa praetud seened.

Pane ciabatta- või sepikuviilud kuumale ahjuplaadile, kata seeneseguga. Küpseta 200-kraadises ahjus kuldpruuniks. 

Retsept on mugandatud Margit Härma raamatust "Seeneaabits. Metsast pannile ja purki" (Pilgrim Raamat, 2012)

LISA KOMMENTAAR