Lihtne ja üdini eestilik magustoit, mis valmib vähese vaevaga ja mille valmistamisel võib kasutada oma lemmikmarju või -moosi.
4 dl 35% rõõska koort
2 sl suhkrut
4 sl kamajahu
siirupit moosi või Vana Tallinna likööri või mustikaid
Vahusta rõõsk koor suhkruga pehmeks vahuks. Vahetult enne serveerimist lisa kamajahu ja sega õrnalt ühtlaseks.
Jaota magustoidupokaalidesse ja lisa kas moosi, marju või likööri.
Pildi tegi Martiina.
Väga mõnus, õhuline, koos Vana Tallinnaga ka nüansirikkam!
Väga mõnus!
Kas Vana Tallinna likööri peaks kamavahu nö sisse vahustama või vahetult enne serveerimist peale lisama või kuidas kõige paremini soovitate?
Võid sisse segada, võid peale piserdada.
Kamavaht
Lihtne ja üdini eestilik magustoit, mis valmib vähese vaevaga ja mille valmistamisel võib kasutada oma lemmikmarju või -moosi.