Kamavaht

Lihtne ja üdini eestilik magustoit, mis valmib vähese vaevaga ja mille valmistamisel võib kasutada oma lemmikmarju või -moosi.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 dl 35% rõõska koort

2 sl suhkrut

4 sl kamajahu

Lisandiks:

siirupit moosi või Vana Tallinna likööri või mustikaid

Valmistamine

Vahusta rõõsk koor suhkruga pehmeks vahuks. Vahetult enne serveerimist lisa kamajahu ja sega õrnalt ühtlaseks.

Jaota magustoidupokaalidesse ja lisa kas moosi, marju või likööri.

Pildi tegi Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Sanna
postitatud 25.07.2014 20:28

Väga mõnus, õhuline, koos Vana Tallinnaga ka nüansirikkam!

Meeli
postitatud 02.06.2018 14:44

Väga mõnus!

Mari
postitatud 11.01.2024 22:46

Kas Vana Tallinna likööri peaks kamavahu nö sisse vahustama või vahetult enne serveerimist peale lisama või kuidas kõige paremini soovitate?

Pille
postitatud 12.01.2024 14:01

Võid sisse segada, võid peale piserdada.