Virsikud Parma singiga

Antipasto di pesche e prosciutto crudo di Parma.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

hästi küpseid virsikuid

paberõhukesi Parma singi viile (Prosciutto di Parma/Prosciutto crudo)

värsket rukolat

külmpressitud oliiviõli

paksemat palsamiäädikat

meresoolahelbeid ja musta pipart

Valmistamine

Kasta virsikud minutiks keevasse vette ning koori. Lõika virsikud pooleks, eemalda kivi, siis lõika virsikupoolikud omakorda pooleks.

Aseta virsikusektorid koos Parma singi ja rukolaga kaunilt taldrikule, nirista peale oliivõli ja palsamiäädikat, maitsesta meresoolahelveste ning musta pipraga.

Serveeri kohe.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 08.07.2014 11:26

Mulle maitses!

kiku
postitatud 14.08.2014 11:32

Meloniga on parem