600 g kanatiiba
Marinaad:1 sidrun
6 hakitud küüslauguküünt
1 laimi
2 sl õli
hakitud peterselli
Eemalda kanatiibadelt tiivaots (neid vaja ei lähe) ning lõika ülejäänud tiib kaheks (vt fotot).
Loputa kanatiivad ja kuivata köögirätikuga. Pane kaussi.
Pressi sidrunist ja laimist mahl, lisa riivitud sidruni- ja laimikoor. Sega juurde purustatud küüslauk ja õli. Soovi korral lisa hakitud peterselli.
Kalla marinaad kanatiibadele ja pane 30-60 minutiks külmkappi.
Kurna marinaad minema ja aseta kanatiivad grillrestile.
Grilli tugevalt kuumusel 8-10 minutit, pööra sageli ringi.
Kanatiivad on valmis, kui kondi juures olev liha enam roosa ei ole.
Puista grillitud kanatiibadele soola ja pipart.
Retsept on rootsi ajakirjast ICA kuriren (20/2000, Sigmund Kaarstad, Kycklingvingar som i Jeriko)
Jeeriko kanatiivad