25 g võid
450 g ribadeks lõigatud kanafileed
3 sl tumedat sojakastet
350 g õisikuteks murtud spargelkapsast
200 g poolitatud rohelisi aedube
1 kimp juppideks lõigatud talisibulat
2 tl maisitärklist
2 apelsini värskelt pressitud mahl
25 g värsket basiilikut
Kuumuta või suurel vokk- või praepannil. Lisa kanaribad ja törts sojakastet ning kuumuta pidevalt segades 5 minutit, kuni kanaribad pruunistuma hakkavad.
Sega juurde spargelkapsaõisikud, aedoakaunad ja pool talisibulajuppidest. Prae pidevalt segades 3 minutit.
Sega maisitärklis apelsinimahlaga ja ülejäänud sojakastmega. Kalla pannile ja sega 1 minut, kuni kaste pakseneb.
Puista peale basiilikulehed ja ülejäänud talisibulad. Serveeri.
Algretsept: Good Food (July 1999 & February 2001, Chinese Chicken Stir-Fry)
Spargelkapsa-kanavokk
Imemaitsev vokiroog, millele apelsin annab hea mahlase meki, spargelkapsas ja aedoad on mõnusalt krõmpsud. Ilus, maitsev ja värvikirev!