Spargelkapsa-kanavokk

Imemaitsev vokiroog, millele apelsin annab hea mahlase meki, spargelkapsas ja aedoad on mõnusalt krõmpsud. Ilus, maitsev ja värvikirev!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
25 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

25 g võid

450 g ribadeks lõigatud kanafileed

3 sl tumedat sojakastet

350 g õisikuteks murtud spargelkapsast

200 g poolitatud rohelisi aedube

1 kimp juppideks lõigatud talisibulat

2 tl maisitärklist

2 apelsini värskelt pressitud mahl

25 g värsket basiilikut

Valmistamine

Kuumuta või suurel vokk- või praepannil. Lisa kanaribad ja törts sojakastet ning kuumuta pidevalt segades 5 minutit, kuni kanaribad pruunistuma hakkavad.

Sega juurde spargelkapsaõisikud, aedoakaunad ja pool talisibulajuppidest. Prae pidevalt segades 3 minutit.

Sega maisitärklis apelsinimahlaga ja ülejäänud sojakastmega. Kalla pannile ja sega 1 minut, kuni kaste pakseneb.

Puista peale basiilikulehed ja ülejäänud talisibulad. Serveeri.

Algretsept: Good Food (July 1999 & February 2001, Chinese Chicken Stir-Fry)

LISA KOMMENTAAR