Toiduakadeemia peakoka Tarvo Kullama retsept 18.11.2011 koolituselt.
200 g metsikut rukolat ehk põld-võõrkapsast
200 g põldsalatit e. põldkännakut (nn lambasalat)
200 g noori spinatilehti
450 g mungoa idandeid
1 kg kirsstomateid
30 g seesamiseemneid
2 sl seesamiõli
8 sl oliiviõli
4 sl valge veini äädikat
soola ja musta pipart
suhkrut
Pese salatilehed ja kuivata korralikult. Pese idandid, jäta nõrguma. Lõika kirsstomatid pooleks. Rösti seesamiseemned kuival kuumal pannil kuldseks.
Sega kastmeained omavahel, maitsesta. Vahetult enne serveerimist sega suures kausis salatikomponendid salatikastmega.
Toiduakadeemia peakoka Tarvo Kullama retsept, aga sõnastust muudetud. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Toorsalat seesamivinegreti ja mungoaidanditega
Toiduakadeemia peakoka Tarvo Kullama retsept 18.11.2011 koolituselt.