Hõõgvein

Klassikaline euroopalik glühwein.

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 tk pestud apelsini

20 tera nelki

7 dl punast veini

1 tk sidrunit (riivitud koor)

3 tk kaneelikoort

50 g suhkrut

Soovi korral:

5 cl konjakit

Valmistamine

Torgi nelgid apelsini sisse.

Pane vein, apelsin, sidrunikoor, kaneelitükid ja suhkur potti, kuumuta auramiseni ja lase 30-40 minutit tõmmata.

Soovi korral lisa brändi ja serveeri.

Tesco retsept (Mulled wine (Gluhwein)). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 19.12.2010 11:45

Väga hea oli :)Külalisedki kiitsid!