Saia-ürditäidis

Britid söövad neid pallikesi oma kuulsa 'Sunday Roast' kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 pätsi sepikut või saia

8 sl margariini

5 tk varssellerit

1 tk suur hakitud sibulat

4 lehte värsket hakitud salveid või 2 tl kuivatatud salveid või 1 tl kuivatatud rosmariini

1 tl kuivatatud tüümiani e. aed-liivateed

1 tl kuivatatud peterselli

Valmistamine

Lõika sai/sepik kuubikuteks ja pane suurde kaussi.
Sulata margariin suurel pannil. Lisa hakitud sellerivarred ja sibul ning hauta pidevalt segades 5 minutit, kuni sibul ja seller on kergelt pruunistunud. Sega sibula-sellerihautis saiakuubikutega. Lisa kuivatatud ürdid. Sega hoolega.
Kasuta segu ahjukalkuni täitmiseks või veereta segust kanamuna suurused pallid ja küpseta ahjus kuldseks. Serveeri prae kõrvale.

Kuulsa biitli Paul McCartney varalahkunud taimetoitlasest abikaasa Linda retsept (Savoury Stuffing)
LISA KOMMENTAAR