Ehk maisimannapuder (polenta) küüslaugu ja sibulaga.
1 sl õli
2 purustatud küüslauguküünt
1 väike hakitud sibul
5-7 dl külma vett
1.25 dl peenemat polenta maisimannat
soola ja musta pipart
Kuumuta õli suures potis. Hauta sibul ja küüslauk õlis pehmeks ja klaasjaks, ent ära pruunista (2-3 minutit)!
Lisa 5dl vett ja kuumuta kiiresti keemiseni. Sõrista juurde maisimanna peene nirena, samal ajal putru tugevalt segades, et klompe ei tekiks.
Puder peab olema vedelavõitu - kui on liiga paks, siis lisa veidi külma vett. Alanda kuumust ja hauta tasasel tulel 3-4 minutit.
Maitsesta ja serveeri kohe. Pildi tegi TULLIA.
Brasiilia maisipuder angu
Ehk maisimannapuder (polenta) küüslaugu ja sibulaga.