Brasiilia maisipuder angu

Ehk maisimannapuder (polenta) küüslaugu ja sibulaga.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 sl õli

2 purustatud küüslauguküünt

1 väike hakitud sibul

5-7 dl külma vett

1.25 dl peenemat polenta maisimannat

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta õli suures potis. Hauta sibul ja küüslauk õlis pehmeks ja klaasjaks, ent ära pruunista (2-3 minutit)! 

Lisa 5dl vett ja kuumuta kiiresti keemiseni. Sõrista juurde maisimanna peene nirena, samal ajal putru tugevalt segades, et klompe ei tekiks.

Puder peab olema vedelavõitu - kui on liiga paks, siis lisa veidi külma vett. Alanda kuumust ja hauta tasasel tulel 3-4 minutit.

Maitsesta ja serveeri kohe.

Pildi tegi TULLIA.

LISA KOMMENTAAR