Vaarikad praetud kaerahelvestega

Lihtne vaarikadessert.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

500 g vaarikaid

2 dl suhkrut

4 dl jämedaid kaerahelbeid

2 sl võid

Valmistamine

Pane kõige ilusamad vaarikad kaunistuseks kõrvale.

Suru ülejäänud vaarikad katki ja sega suhkruga.

Prae kaerahelbed pannil kergelt võis läbi ja maitsesta suhkruga. Tõsta praetud kaerahelbed vaarikatega kihiti klaasist magustoidupokaalidesse.

Kaunista tervete vaarikatega. Serveeri külma piima või vanillikastmega.

Loe veel:

Retsept ilmus ajalehes Õhtuleht 9.8.2001. Pildi tegi GEA.

LISA KOMMENTAAR

Gea
postitatud 31.07.2010 00:09

Parim oli siis, kui magustoit oli päev-kaks külmkapis maitsestunud.