Haki säinafilee noaga peeneks. Haki ka till, šalottsibul ja sidrunikoor ning sega komponendid omavahel. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud pipraga. Lase 15–20 minutit tõmmata, sega läbi ja maitse.
Puhasta ahvena nahad liigsest lihast, kuid soomused jäta alles. Sega kausis ahvenanahad soolaga ja jäta veerand tunniks tõmbama. Kuumuta suuremas potis toiduõli 150 kraadini ning tõsta ahvenanahad ükshaaval ettevaatlikult potti. Kuumuta, kuni nahad kerkivad pinnale ning on kergelt värvi muutnud. Pane need köögipaberile kuivama.
Suupiste kokkupanek:
Tõsta kalanahale kuhjake tartari, riivi peale värsket sidrunikoort ja kaunista värske tilliga.
Äkiline säinas krõbedal kalanahal
Sellist suupistet pakkus Ungru restorani kokk Andrus Talvari 2018. aastal Eesti Vabariigi presidendi vastuvõtul.