200 g lehttainast
80 g siiamarja
peenelt hakitud värsket murulauku
Toorjuustukreem:60 g maitsestamata toorjuustu
9 g hakitud värsket tilli
6 g hakitud siledalehist peterselli
6 g praetud hakitud sibulat
1,2 g jahvatatud köömneid
soola ja musta pipart
Lõika lehttainast 10 väikest ruutu, tee terava noaga mõned millimeetrid servast sisselõige. Küpseta lehttainast 10 väikest korvikest, suru keskmine osa alla, lase jahtuda.
Sega tilli- ja köömnekreemi ained omavahel, lase läbi pritskoti lehttainakorvikestesse.
Kaunista siiamarja ja hakitud murulauguga, torka bambustiku otsa ja serveeri.
Ühe suupiste kaaluks on arvestatud u 35 g.
Siiamarja tartlett tilli- ja köömnekreemiga
Üks Roman Zaštšerinski suupistetest 2008. a. Vabariigi aastapäeva vastuvõtul.