Siiamarja tartlett tilli- ja köömnekreemiga

Üks Roman Zaštšerinski suupistetest 2008. a. Vabariigi aastapäeva vastuvõtul.

Kogus
10 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

200 g lehttainast

80 g siiamarja

peenelt hakitud värsket murulauku

Toorjuustukreem:

60 g maitsestamata toorjuustu

9 g hakitud värsket tilli

6 g hakitud siledalehist peterselli

6 g praetud hakitud sibulat

1,2 g jahvatatud köömneid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika lehttainast 10 väikest ruutu, tee terava noaga mõned millimeetrid servast sisselõige. Küpseta lehttainast 10 väikest korvikest, suru keskmine osa alla, lase jahtuda.

Sega tilli- ja köömnekreemi ained omavahel, lase läbi pritskoti lehttainakorvikestesse.  

Kaunista siiamarja ja hakitud murulauguga, torka bambustiku otsa ja serveeri. 

Ühe suupiste kaaluks on arvestatud u 35 g. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR