Nende miniburgerite tegemiseks on vaja väikeseid rukkipalaleibu.
10 väikest rukkipalaleiba
3-4 sl küüslaugumajoneesi
200 g kananagitsaid
2,5 viilu Cheddari juustu
2 tomatit
1-2 sibulat
Tõsta palaleibade pealmised pooled kõrvale. Määri alumistele pooltele pisut küüslaugumajoneesi.
Kuumuta kananagitsad kuumal pannil.
Lõika juustuviilud neljaks ja tõsta kuumadele kananagitsatele, kuni juust hakkab kergelt sulama.
Lõika tomatid ja sibulad õhukesteks viiludeks ja tõsta majoneesiga kaetud leivapooltele. Tõsta peale kananagitsad ja leibade pealmised pooled.
Retsept on raamatust "Leivad ja leivahõrgutised".
Rukkiburgerid kananagitsatega
Nende miniburgerite tegemiseks on vaja väikeseid rukkipalaleibu.