Rukkiburgerid kananagitsatega

Nende miniburgerite tegemiseks on vaja väikeseid rukkipalaleibu.

Kogus
10 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

10 väikest rukkipalaleiba

3-4 sl küüslaugumajoneesi

200 g kananagitsaid

2,5 viilu Cheddari juustu

2 tomatit

1-2 sibulat

Valmistamine

Tõsta palaleibade pealmised pooled kõrvale. Määri alumistele pooltele pisut küüslaugumajoneesi. 

Kuumuta kananagitsad kuumal pannil. 

Lõika juustuviilud neljaks ja tõsta kuumadele kananagitsatele, kuni juust hakkab kergelt sulama. 

Lõika tomatid ja sibulad õhukesteks viiludeks ja tõsta majoneesiga kaetud leivapooltele. Tõsta peale kananagitsad ja leibade pealmised pooled. 

Retsept on raamatust "Leivad ja leivahõrgutised". 

LISA KOMMENTAAR